Vobler Predatek Boomerang B65UD 6.5cm/12gr

78.00 RON
B65UD-PS
În stoc furnizor

Vobler Predatek Boomerang B65UD 6.5cm/12gr

Predatek Boomerang are un design unic si a fost creat in Australia in anii 1980. In Europa este un vobler cunoscut pentru rezultatele excelente in pescuitul somnului dar si a salaului sau a stiucii. Profilul de peste ranit indoit este acum un clasic australian cunoscut in intreaga lume. Dispune de o camera de sunet incorporata cu bile si are o actiune irezistila pentru pestii rapitori. Este recomandat pentru toate speciile de rapitori atat de apa dulce cat si apa sarata.
UD = ultra deep
UD inseamna Ultra Deep – un vobler care evolueaza la adancime foarte mare, excelent in pescuitul la trena mai ales pe lacurile foarte adanci. O naluca neobisnuita pentru ca, in ciuda barbetei uriase, nu are o actiune agitanta. Mai degraba evolueaza cu o clatinarea stransa care ii permite sa coboare mai adanc decat nalucile cu evolutie la adancime mare. Nalucile cu evolutie la adancime mare tind sa scada presiunea apei inclinand barbetele la extremele oscilarii lor laterale, in schimb, modelul Boomerang 65UD rezista miscarii laterale, fortandul sa coboare mai adanc.
Versiunea Bommerang 65UD (Ultra Deep) are o fanta cu crestatura in V din otel inoxidabil in barbeta pentru atasarea nalucii de fir. Acest design ii permite puctului de atasare sa pivoteze liber in fata si produce o bataie puternica, o bataie ce o puteti simti cu adevarat in varful lansetei. Aceasta este genul de actiune a unui vobler excelent pentru pescuitul la somn, salau sau stiuca. O naluca de pescuit versatila, buna atat pentru pescuitul la trena ca si spinning/casting. Marimea intermediara, 6.5cm, atrage multe specii de pesti.
Armata cu doua ancore nr.4 culoare bronze si cu inele despicate #2 foarte puternice. Evolueaza pana o adancime de maxim 7m la o viteza maxima de recuperare de 5.5km/h.

Lungime: 6.5cm
Greutate: 12grame
Tip vobler: deep diver
Evolutie: pana la 7m (floating)
Viteza maxima de recuperare: 3 noduri ~ 5.5km/h
Recomandat la: somn, stiuca, salau, bass, pastrav de lac
Mod de ambalare: 1 buc/pac
Ancore: 2buc x #4 (bronze)
Inele despicate Predatek: #2
Cu bile: da
Cod: B65UD
Made in Australia

Actiune : Narrow & Vibrant

Version
floating
Rattling
yes
Lenght
6.5 cm
Weight
12 gr
Fish
  • Zander
  • Catfish
Find similar
Produse similare