Spearhead Ryuki D3 45SH 4.5cm/4gr

75.00 RON
4525918087852
Momentan Indisponibil

Minimum quantity for "Spearhead Ryuki D3 45SH 4.5cm/4gr" is 1.

Spearhead Ryuki D3 45SH 4.5cm/4gr

DUO Spearhead Ryuki este indiscutabil unul dintre cele mai eficiente voblere pentru pescuitul pastravului.

Nelipsit din trusele pescarilor de competitie, este un vobler care reuseste prinda pastrav peste tot in lume, din Australia si pana in America de Sud, indiferent de specie.

Recomandat in special pentru pescuitul pe rau, in curent, surprinde si prin eficienta de care da dovada pe lacuri sau pe rauri unde curentul este slab.

DUO International a lansat o serie limitata de voblere Ryuki in colaborare cu pescarul nipon din Hokkaido, Tomoyuki Fukushi, intrat deja legenda.

Fukushi-san este proprietarul D3, un brand foarte apreciat pentru produsele sale, destinate pescuitului la pastrav, iar Hokkaido este cea mai dezvoltata zona a Japoniei pentru acest stil de pescuit

 

Special la acest model de Ryuki este armarea cu carlig simplu, lestat insa suplimentar pentru a cantari exact cat ancora originala, astfel incat sa nu afecteze evolutia voblerului. Avantajele sunt evidente cand pescuiti in apa mica, carligele simple agatandu-se mult mai putin

 

Cu adevarat incredibile sunt culorile! Toti cei care au vazut Ryuki D3 Single Hook Limited au ramas mirati de nivelul detaliilor si de combinatiile de culori. Practic, aceasta serie ofera tot ce isi poate dori un pescar de pastrav pretentios de la un vobler!

 

Lungime : 45mm

Greutate :4.0g

Tip : sinking (fixed weight)

Adancime evolutie : 0.4-0.6m

Version
sinking
Rattling
no
Lenght
4.5 cm
Weight
4 gr
Treble hooks
2 x Single #10
Fish
  • Perch
  • Chub
  • Trout
  • Lake Trout
Find similar
Produse similare