Spearhead Ryuki Awabi 50S 5cm/4.5gr

78.00 RON
4525918116439
Momentan Indisponibil

Minimum quantity for "Spearhead Ryuki Awabi 50S 5cm/4.5gr" is 1.

Spearhead Ryuki Awabi 50S 5cm/4.5gr

Modelul proiectat de specialistii japonezi ai firmei DUO este un "inotator innascut", capabil sa infrunte cu usurinta curentii puternici ai raurilor. Intalnit de cele mai multe ori in timpul competitiilor internationale de pescuit la pastrav, Ryuki Spearhead este in mainile unui pescar priceput o naluca de exceptie, capabila sa hotarasca lejer soarta unei partide obisnuite sau a unui concurs cu miza mare. 

Corpul compact si aplatizat lateral, combinat cu o greutate superioara altor naluci din aceeasi categorie, a fost special conceput pentru a evolua realist, mai ales pe distante scurte.

Se recomanda folosirea tehnicii 'twitching', care presupune animarea nalucilor cu miscari sacadate, ritmice si repetitive din incheietura mainii. Ryuki Spearhead se va transforma intr-o prada reala la fiecare miscare a lansetei.

Pe langa forma speciala pentru ape curgatoare si paleta de culori atractive, Ryuki Spearhead este un vobler cu o castabilitate excelenta, ideal pentru explorarea zonelor aflate in vecinatatea malului opus sau a locurilor greu accesibile.

Ryuki Awabi este o serie limitata ce contine cinci culori. Nalucile au fost imbunatatite la capitolul vizual prin acoperirea flancurilor cu un sidef natural japonez Awabi - "abalone shell".

Fiecare vobler poseda un model unic in functie de foita de sidef, chiar si in cadrul voblerelor de aceiasi culoare.

CARACTERISTICI:

*Lungime: 5cm

*Greutate: 4.5g

*Tip: Sinking (greutate fixa)

*Ancore: 2 x #12

Version
sinking
Rattling
no
Lenght
5 cm
Weight
4.5 gr
Fish
  • ASP (Aspius)
  • Perch
  • Chub
  • Trout
  • Lake Trout
Find similar
Produse similare