Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
  • Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0747-372848 (074-PESCUIT) - Orange
  • 0733-862537 (0733-VOBLER) - Vodafone
  • 0766-837339 - Telekom
  • For orders from European countries, except Romania, please visit bestlures.com
  • BestLures
BestLures

Rotativa Trait Nr.0 3.7gr

21.00 RON
Greutate:
3.7 grRotativa Trait Nr.0 3.7gr

Modelul Trait a fost proiectat pentru conditii variate de pescuit fiind insa destinat raurilor cu debit mare si curenti puternici. Design-ul paletei se bazeaza pe deja celebrul model Swing insa proportiile sunt diferite pentru fiecare dimensiune a rotativelor Trait.

Corpul este compus din bile a caror dimensiuni si cantitati sunt proiectate individual pentru fiecare marime in parte. Conceptul patentat ce are ca scop eliminarea tuturor vibratiilor parazite dar si o rata crescuta a atacurilor, poarta denumirea de ZVBS (Zero Vibration Body System). De asemeni responsabil pentru situarea rotativelor Pontoon in topul celor mai bune naluci metalice destinate pastravului, cleanului, bibanului si a altor rapitori de talie mica.

Un alt concept aplicat tuturor nalucilor metalice produse de Pontoon 21, RPB (Reverse pattern on both sides of blades). Imprimarea pe ambele fete ale paletei cu paternuri coloristice diferite sau compatibile ofera o vizibilitate mai buna din orice unghi crescand rata atacurilor si stimuland apetitul pradatorilor. Culorile tuturor celorlalte componente ale rotativei sunt de asemeni compatibile oferind ca rezultat final o naluca extraordinar de asemanatoare organismelor acvatice ce alcatuiesc hrana zilnica existenta in cursurile de apa.

 

CARACTERISTICI:

*Marime: 0

*Greutate: 3.7 g

*Ancora: Owner ST-36BC

 

 

Produse la pret asemanator