Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
  • Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0747-372848 (074-PESCUIT) - Orange
  • 0733-862537 (0733-VOBLER) - Vodafone
  • 0766-837339 - Telekom
  • For orders from European countries, except Romania, please visit bestlures.com
  • BestLures
BestLures

Rotativa AR-S Spinner Nr.2 2.1gr

46.00 RON
Greutate:
2.1 grRotativa AR-S Spinner Nr.2 2.1gr

Orice pescar de pastrav cu naluci cunoaste rotativele axate Smith AR-S. Fac parte din categoria acelor naluci de legenda, fara de care simti ca nu e bine sa pleci la pescuit.

Sunt exceptional proiectate, realizate si finisate. Culorile cu eficienta dovedita in pescuitul pastravului, sistemul de activare a paletei care functioneaza la cea mai mica forta de tractiune si stabilitatea incredibila in curent sunt principalele argumente ale unei rotative perfecte. Greu de inteles, dar japonezii au reusit sa imbunatateasca rotativa, o naluca simpla, in principiu.

Primul lucru usor observabil la Smith AR-S este faptul ca ochetul de prindere pe fir a fost inlocuit de un vartej de cea mai buna calitate, eliminand perucile si rasucirea firului.

O importanta deosebita in succesul acestor linguri il are lestul excentric care ofera nalucii o stabilitate cruciala in cele mai involburate ape sau cand este recuperata in amonte.

In designul special al paletei cei de la Smith au reusit sa gaseasca echilibrul dintre necesitatea stimularii instinctului de pradator al pastravilor si cel al mecanicii intregului ansamblu. Daca la o rotativa simpla, folosita de obicei pe ape linistite, acest lucru este relativ simplu de obtinut, in raurile repezi de munte, situatia se schimba radical.   

Rotativele axate Smith AR-S sunt disponibile cu carlig simplu fara spin, cu greutate de 1.5 si 2g, si cu ancora, in variante de 2.1 si 3.5g.