Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
  • Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0747-372848 (074-PESCUIT) - Orange
  • 0733-862537 (0733-VOBLER) - Vodafone
  • 0766-837339 - Telekom
  • For orders from European countries, except Romania, please visit bestlures.com
  • BestLures
BestLures

Sandra 9cm

Pretul vechi: 4.90 RON
4.65 RON
Lungime:
9 cmSandra 9cm

Delalande este un nume bine cunoscut in tara noastra, fiind de cele mai multe ori asociat cu capturi de stiuci capitale !
Firma are o gama foarte larga de modele si culori, toate atent selectate pentru pestii rapitori din apele noastre.
 
Modelul Sandra este de departe cel mai apreciat si cunoscut model de la firma Delalande si este o naluca de referinta pentru orice pescar de stiuca.
Aceasta "guma" are un corp de shad si coada de grub, in forma de secera. Coada este perforata si se activeaza chiar si la cele mai mici viteze de recuperare, acesta fiind unul dintre atuurile principale ale modelului.
Este o naluca ce poate fi recuperata cu o viteza foarte mica si care obtine trasaturi atunci cand pestii sunt apatici sau nu se hranesc.
 
Un alt plus pentru Sandra este "bataia" sa in pauzele dintre recuperari, pe cadere. Tot multumita cozii, chiar si lestata cu greutati foarte mici, acesta naluca se misca impecabil in pauzele dintre recuperari, fiind irezistibila pentru si cei mai pretentiosi rapitori.
 
Sandra este o naluca unica ce merita sa fie in trusa oricarui pescar de rapitor !
 
Cantitate: 1 bucata
 

Produse la pret asemanator

4.75 RON 4.51 RON
4.50 RON 3.60 RON