Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Owner Kizuna X8 Broad 135m 0.10mm-0.13mm Green in the Dark

11080256118-010
89.90 RON
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Owner Kizuna X8 Broad 135m 0.10mm-0.13mm Green in the Dark" este 1.

Owner Kizuna X8 Broad 135m 0.10mm-0.13mm Green in the Dark

La finalul anului 2019, Toyobo Co, Ltd introduce un nou brand "Izanas" si renunta la folosirea marcii Dyneema. Izanas reprezinta o fibra de polietilena cu rezistenta ultra inalta. Prin tehnologia ALB (AntiLoosenBraided construction) se impletesc un numar de 8 Izanas, rezultand astfel, KIZUNA, noul fir textil al brandului OWNER. Semnificatia cuvantului in japoneza: - relatie puternica; - legatura puternica cu familia sau prietenii; - Never Break Up! - niciodata nu cedez.

Firul Owner Kizuna X8 Broad este un multifilament de ultima generatie produs 100% in Japonia din fibre de cea mai inalta calitate impletite printr-o tehnologie unica. Masinile ce produc acest fir sunt dezvoltate si realizate in Japonia. Tehnologia aferenta se numeste ALB ( Anti Loosen Braided ) si produce un fir care este mai curand rasucit decat impletit. Practic, sunt utilizate fuioare de materie prima, prin a caror rasucire si tensionare este produs Kizuna. Rezultatul este un multifilament unic care se remarca prin rezistenta si curgerea fluida, in acelasi timp! Pana acum, multifilamentele erau ori rezistente, dar cumva rigide, ori moi, flexibile, dar cu rezistenta mai mica. Noua tehnologie Owner, cu acest mixt revolutioneaza rezistenta si finetea. Se impletesc cateva fibre brute in 4, 8 sau 12, pana cand capata consistenta si aspectul unei franghii rasucite. In mod normal, conform tehnologiilor existente si practicate pana acum, acestea se impleteau in aceeasi directie sau rotatie. Dar tehnologia ALB mixeaza directii si sensuri diferite de rotatie pentru a obtine textura deosebit de rezistenta. Si nu se rasuceste deloc !

Varianta:
Owner Kizuna X8 Broad 135m 0.10mm/9lb/4.10kg Green in the Dark