Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
  • Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0747-372848 (074-PESCUIT) - Orange
  • 0733-862537 (0733-VOBLER) - Vodafone
  • 0766-837339 - Telekom
  • For orders from European countries, except Romania, please visit bestlures.com
  • BestLures
BestLures

Orka Fenix 9cm Pachet 5buc

Pret vechi: 14.00 RON
10.00 RON
Lungime:
9 cm
Greutate:
6 grOrka Fenix 9cm pachet 5buc

    
       Fenix, veriga lipsa!

Am revizuit retroactiv nalucile pentru câţiva ani, în căutarea unei naluci şi miscari (vibraţii), care lipsea din gama Orka. Cu aceasta naluca am reusit sa umplem acest gol.

Fenix este o naluca care inglobeaza energia de miscare. Cu fiecare nou model, cautam sa extindem tipul de vibratii, care ne lipseste din gama de naluci bogata, existenta.

Orka Fenix a fost proiectat pe parcursul a numeroase testari, s-a adaugat mult si s-a taiat mult pana s-a ajuns la forma actuala.
Pe toata lungimea spatelui nalucii se afla o crestatura, buzunar, unde se poate ascunde carligul, cand se pescuieste in locuri cu multe obstacole, sau se poate pune carligul, in pozitie normala, cand se pescuieste in locuri fara agataturi. Crestatura (buzunarul) de pe spatele nalucii se poate folosi si pentru a turna arome lichide sau gel, mirosul, aroma acestora, va persista mult mai mult, atunci cand naluca este trasa prin apa. Corpul nalucii are forma de peste, coada mare se termină într-o placuta mica, care asigură stabilitatea si puterea miscarii. Toate marimile de naluci au corpul, cat si coada, de dimensiuni diferite, astfel încât exista vibratii / oscilatii diferite, cu ajutorul carora se poate pescui cu succes la salau, stiuca, somn, somon, păstrăv ...
Naluca Fenix, cu siguranta isi va gasi locul si in colectia dvs. bogata!