Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
  • Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0747-372848 (074-PESCUIT) - Orange
  • 0733-862537 (0733-VOBLER) - Vodafone
  • 0766-837339 - Telekom
  • For orders from European countries, except Romania, please visit bestlures.com
  • BestLures
BestLures

Rotativa Niakis 4.8cm/3gr

39.00 RON
Lungime:
4.8 cm
Greutate:
3 grRotativa Niakis 4.8cm/3gr

Smith Niakis este practic o lingurita rotativa AR-S care are corpul in forma de peste, aceasta caracteristica oferindu-i un plus de greutate si implicit stabilitate dar si un factor vizual important.

Sunt exceptional proiectate, realizate si finisate. Culorile cu eficienta dovedita in pescuitul pastravului, sistemul de activare a paletei care functioneaza la cea mai mica forta de tractiune si stabilitatea incredibila in curent sunt principalele argumente ale unei rotative perfecte. Greu de inteles, dar japonezii au reusit sa imbunatateasca rotativa, o naluca simpla, in principiu.

Primul lucru usor observabil la Smith Niakis este faptul ca ochetul de prindere pe fir a fost inlocuit de un vartej de cea mai buna calitate, eliminand perucile si rasucirea firului.

O importanta deosebita in succesul acestor linguri il are lestul excentric care ofera nalucii o stabilitate cruciala in cele mai involburate ape sau cand este recuperata in amonte.