Lanseta Sportex Rapid Spin Travel 2.60m 40g

750.00 RON
RP2602
In stock
+

Lanseta Sportex Rapid Spin Travel 2.60m 40g

Lansetele din gama producatorului german Sportex sunt un simbol al calitatii si au o reputatie legendara datorita standardelor si a tehnologiilor unice pe care le utilizeaza la fabricarea blancurilor. Punand un accent deosebit pe cele mai inalte standarde de calitate, fiabilitate si performanta, lansetele Sportex beneficiaza de rezistenta sporita pentru o perioada lunga de timp, chiar daca sunt foarte solicitate in timpul drilurilor (caracteristici importante apreciate de pescarii exigenti).

Inginerii Sportex se pot mandri cu faptul ca lansetele produse in fabricile din Germania, sunt apreciate de catre pescarii de spinning, datorita fiabilitatii in cele mai solicitante situatii, si a duratei lungi de viata. Cercetarea continua atat a tehnologiilor, cat si a materialelor, plus combinarea acestora pentru obtinerea unor blancuri unice, este factorul cel mai important ce sta la baza fabricarii lansetelor Sportex.

Noua serie Rapid Spin de la Sportex cuprinde lansete extrem de rapide si puternice, cu un nou design si un nou blank construit din carbon de inalta performanta, mai subtire, dar la fel de puternic si rapid ca la seriile anterioare. De remarcat sunt proprietatile de incarcare excelente, sensibilitatea deosebita si rezistenta. Acesti factori permit lanseuri lungi si precise, ce ajuta la mentinerea controlului perfect al nalucii. Finisajele de calitate includ mandrina Fuji DPS, inele de calitate SIC de la Seaguide si un hook keeper D-Hook. In seria Rapid Spin putem gasi lansete potrivite pentru toate tehnicile de pescuit la spinning.

ATENTIE! Pentru a beneficia de garantia extinsa oferita de producator de 10 ani pentru blancul lansetei trebuie sa va inregistrati pe http://www.sportex.de/en/ folosind codul unic de pe cardul de garantie care insoteste lanseta. Codul este prins pe cotorul lansetei si este format din doua litere urmat de 4 cifre. In cazul in care sesizati vreun defect la lanseta, va rugam luati legatura cu dealer-ul dumneavoastra pentru a solutiona problema in cel mai scurt timp posibil. Va rugam sa retineti ca garantia extinsa se activeaza doar atunci cand campurile obligatorii (marcate cu *) sunt completate corect. Daca inregistrarea s-a facut corect primiti un email de confirmare.
 

 

CARACTERISTICI:

 

*Lungime: 2.60m

 

*Lungime de transport: 69cm

 

*Putere: 40g

 

*Toleranta: 19-52g

 

*Actiune: Fast

 

*Material blank: Carbon High Modulus

 

*Mandrina: Fuji DPS

 

*Inele SIC

 

*Hook keeper D-Hook Seaguide

 

*Greutate: 167g

 

*Se livreaza cu husa pentru transport

Produse similare