Lanseta RTB Piacere 702M 2pcs 2.10m/4-18gr

565.00 RON
Lanseta RTB Piacere 702M 2pcs 2.10m/4-18gr
P-7022418S
+
565.00 RON
In stock

Lanseta RTB Piacere 702M 2pcs 2.10m/4-18gr

PIACERE este placere!

Aceasta serie are ca tinta pescarii de Ultra Light si Light, pescari care cauta cleanul, bibanul, pastravul sau alte specii mici de rapitori. Avem incredere ca orice pescar care va atinge aceasta lanseta nu va putea sa exclame decat 'Mi piace Piacere!'

Senzitiva, usoara, bine echilibrata, cu un varf care revine extrem de rapid oferind control perfect asupra micro jigurilor, dar si crank-urilor sau oscilantelor.  

Lanseta este construita in jurul unei ‚coloane vertebrale’ din carbon high modulus japonez TORAY (30T + 46T) cu densitati si caracteristici diferite. Imbinarea acestor doua tipuri de scot la suprafata lanseta tinuta in mana de pescar.

Fiind totusi vorba de un model cu greutatea medie de 90g, este dificil de obtinut rezerva de putere in blank. ‚Injectia cu steroizi’ vine din cele doua benzi de carbon in unghi de 45° (CROSSxWEAVE) care comprima suplimentar peretii blank-lui pe toata lungimea lui. Practic, este inca un strat de carbon, aplicat insa partial. Se obtine compromisul perfect intre rigiditate, putere si greutate.  

Designul lansetei este unul modern, inspirat din curentul JDM (Japan Domestic Market). Elementele metalice care inchid mandrina si butt grip-ul sunt vopsite pentru rezistenta prin anodizare in culoarea cuprului. In aceeasi culoare de cupru cu reflexii metalice sunt si ata de matisaj, numele si logo-ul TORAY.

Mandrina este tip Fuji Skeleton, cu elemente din carbon 1K si surub de strangere a mulinetei din metal.

Inelul au pastila SiC, cu profil subtire. Cel de plecare si urmatorul sunt cu un singur picior pentru usurarea ansamblului, restul avand profil anti-tangle, tip K. 

Seria Piacere a fost conceputa cu gandul de a oferi pescarilor o lanseta din materiale performante, moderna ca aparitie, placuta in pescuit, lasand senzatia unei lansete mult mai scumpe. Este acel produs deseori cautat, rareori gasit! 

In aceasta serie regasiti urmatoarele variante:

 

Modelul 702UL (210cm 0.5-6g) este pentru cele mai usoare naluci, atat micro jiguri, cat si reactive (oscilante, voblere, rotative). Pescuit cu succes inclusiv cu naluci de substrat (bottom) in competitiile de Trout Area! 

 

Modelul 762L (232cm 1-10g) are avantajul lungimii, permitand pescarului sa abordeze suprafete mai mari de apa. Este o lanseta de pescuit usor prin definitie, ideala pentru biban, clean, pastrav sau alti rapitori mici.

 

Modelul 702M (210cm 3-12g) este propunerea noastra pentru cei care cauta pastravii mai mari pe rau sau lac, bibanii nervosi sau clenii care starnesc invidia prietenilor. Suficient de puternica pentru a struni si un strapazan, la nevoie!  

 

Modelul 702M (210cm 4-18g) este aceeasi lanseta cu varianta de 3-12g, dar ceva mai puternica. Este adaugata recent in serie ca urmare a solicitarilor pescarilor care doreau o lanseta versatila pentru pescuitul pe lac. Biban, clean, pastrav, salau sau chiar marlite, Piacere 702M 4-18g le face fata cu brio!

 

CARACTERISTICI PIACERE 210cm 4-18g P-7022418S:

 

*Lungime: 210 cm

*Lungime transport: 109 cm

*Putere de aruncare: 4 - 18 gr (Medium)

*Fir PE recomandat: #0.8-1.5

*Actiune: Extra Fast

*Greutate: 95 g (varf 9.8 + talon 85.2)

*Segmente: 2

*Blank: carbon high modulus japonez TORAY (30T + 46T) cu ranforsare in 45° (CROSSxWEAVE) pe toata lungimea lansetei

*Varf tubular

*Inele: SiC micro

*Numar de inele: 8

*Mandrina: tip Fuji Skeleton

*Buttgrip: spuma EVA 70° de inalta densitate

*Husa de transport din material textil

Produse similare