Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
  • Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0747-372848 (074-PESCUIT) - Orange
  • 0733-862537 (0733-VOBLER) - Vodafone
  • 0766-837339 - Telekom
  • For orders from European countries, except Romania, please visit bestlures.com
  • BestLures
BestLures

Jig Fudo ABJG Black-Nickel nr.8/0

1.80 RONJig Fudo ABJG Black-Nickel nr.8/0

Carligele FUDO fabricate in Japonia, sunt rezultatul imbinarii optime a celor mai bune materiale cu cele mai noi tehnologii si cu cele mai inalte abilitati umane.

Principalele caracteristici ale cârligelor Fudo sunt:

     Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de intepare
     Agerime extrema - care se pastreaza pe toata durata pescuitului
     Elasticitate mare - care le permite sa reziste la deformare
     Rezistenta totala la coroziune


Procesul de productie are avantajul mai multor brevete în domeniul metalurgiei si tehnicii de productie, precum si de materiale special selectate - otel carbon al carui continut de carbon este atent controlat. Aceste materiale in forma de fire calibrate sunt produse exclusiv pentru fabrica Fudo. Exista doua metode diferite de ascutire folosite: mecanice si chimice. În timpul procesului nivelul de ascutire este controlat on-line ceea ce duce în cele din urma la o ascutire perfecta a carligului. Calirea se realizeaza in cuptoare speciale asistate de calculator, controlul temperaturii se face cu o acuratete de 0,01 grade Celsius, iar timpul de tratare este ajustat cu o precizie de 0,001 secunde. În consecinta carligele Fudo sunt perfect calite, avand o excelenta putere si elasticitate.