Attention! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Easy Shiner 4.5" 11.4cm (6buc/plic)

4560262610622
34.00 RON
In stock
+

Cantitatea minimă pentru "Easy Shiner 4.5" 11.4cm (6buc/plic)" este 1.

Easy Shiner 4.5" 11.4cm (6buc/plic)

Fondata in 1996 de catre Key Hayashi, unul dintre cele mai sonore nume in competitiile de pescuit japoneze, compania Keitech a reusit sa iasa usor in evidenta prin tehnologia de productie extrem de avansata, design-ul inovativ si calitatea materialelor folosite. Dezvoltate si imbunatatite in fiecare an, nalucile japoneze Keitech sunt utilizate cu succes de catre pescarii de competitie din intreaga lume.

O mostra pura de arta japoneza o constituie fara doar si poate modelul Keitech Easy Shiner. Profil aerodinamic, aspect ultra realistic si un material atat de moale incat genereaza miscari apetisante ale cozii pentru orice pradator. Forma neteda si alungita a corpului il face ideal pentru locurile incarcate cu vegetatie sau in mijlocul agataturilor.

 

Poate fi armat cu diverse tipuri de carlige si jiguri sau folosit in diverse monturi. Cu toate acestea Easy Shiner prinde cel mai bine armat cu jiguri clasice. 

 

Nu in ultimul rand, pentru a deveni cu adevarat irezistibile oricarei specii de rapitor, shadurile Easy Shiner sunt impregnate cu atractant deosebit de puternic. Disponibile intr-o paleta coloristica variata si testata deja in nenumarate concursuri.

 

 

Varianta:
Easy Shiner 4.5" 11.4cm (6buc/plic) Yellow Pink
Lenght:
11.4 cm