Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
  • Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0747-372848 (074-PESCUIT) - Orange
  • 0733-862537 (0733-VOBLER) - Vodafone
  • 0766-837339 - Telekom
  • For orders from European countries, except Romania, please visit bestlures.com
  • BestLures
BestLures

Cutie Versus VS-3043ND Black

75.00 RONCutie Versus VS-3043ND Black

Liderul absolut in domeniul cutiilor, valigetelor si gentilor de pescuit, Meiho este sinonim cu calitatea japoneza de top.

Cutiile Meiho sunt facute din plastic de ultima generatie,foarte rezistent, tratat UV pentru a va proteja nalucile de efectele daunatoare ale soarelui, echipate cu un sistem revolutionar de balamale, care sunt practic indestructibile.

Toate cutiile Meiho sunt concepute astfel incat sa se integreze in sistemul lor ingenios de depozitare, astfel ca ficare din cutiile mai mici poate fi integrata cu usurinta in valigetele Meiho, intr-un loc special proiectat pentru ea.

Design futurist, spatii de depozitare unice, proiectate si fabricate cu o precizie milimetrica, astea sunt doar cateva din caracteristicile gamei de cutii Meiho.

Pentru oricine a avut placerea de a folosi o astfel de cutie, un lucru este clar: atunci cand cumperi un produs Meiho, il cumperi pentru o viata !

Cutia VS-3043ND este raspunsul firmei Meiho la nevoia pescarilor din intreaga lume pentru o cutie universala.

Acest model a fost conceput pentru a se potrivi in cea mai mare parte a gentilor de pescuit care exista pe piata. Foarte multe genti pentru pescuit la rapitor sunt de buna calitate, insa cutiile din interior sunt de foarte proasta calitate, asa ca VS-3043ND este cutia care o sa va ofere o geanta de pescuit de top, din toate punctele de vedere !

Modelul VS-3043ND are 4 randuri pe lungime de 4.8 cm latime fiecare. Este cutia ideala pentru orice naluca: mica, mare sau medie, soft sau hard.

 

CARACTERISTICI:

*Dimensiuni: 35.6 x 23 x 5 cm

*16 pereti despartitori care pot fi aranjati pentru a se obtine 20 de compartimente, de diferite marimi

*Greutate foarte redusa si rezistenta sporita

*Poate fi integrata in valigetele: BM-7000, BM-9000

*Inchidere pe toata lungimea cutiei care poate fi actionata foarte usor cu o singura mana

*Locasurile pentru peretii despartitori sunt pozitionate milimetric, pentru a putea utiliza la maxim tot spatiul disponibil

*Colturi rotunjite pentru a putea fi introduse cu usurinta in orice geanta, printre alte cutii