Cutie Reversible 165 Clear

85.00 RON
Cutie Reversible 165 Clear
REV165C
+
85.00 RON
In stock

Cutie Reversible 165 Clear

Liderul absolut in domeniul cutiilor, valigetelor si gentilor de pescuit, Meiho este sinonim cu calitatea japoneza de top.

 

Cutiile Meiho sunt facute din plastic de ultima generatie,foarte rezistent, trata UV pentru a va proteja nalucile de efectele daunatoare ale soarelui, echipate cu un sistem revolutionar de balamale, care sunt practic indestructibile.

 

Toate cutiile Meiho sunt concepute astfel incat sa se integreze in sistemul lor ingenios de depozitare, astfel ca ficare din cutiile mai mici poate fi integrata cu usurinta in valigetele Meiho, intr-un loc special proiectat pentru ea.

 

Design futurist, spatii de depozitare unice, proiectate si fabricate cu o precizie milimetrica, astea sunt doar cateva din caracteristicile gamei de cutii Meiho.

 

Pentru oricine a avut placerea de a folosi o astfel de cutie, un lucru este clar: atunci cand cumperi un produs Meiho, il cumperi pentru o viata !

 

Gama de cutii Reversible este foarte apreciata datorita sistemului ingenios de depozitare care face din fiecare cutie una dubla !

 

Cutiile au capac pe fiecare parte si compartimente individuale.

 

Compartimentele in forma de "V" ocupa perfect tot spatiul disponibil si permit pescarilor sa depoziteze un numar dublu de voblere (fara riscul de a se incurca) fata de alte cutii.

 

Disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si forme, de la cele de buzunar pana la cele mari, pentru voblere XL.

 

CARACTERISTICI:

  • * Dimensiune: 28 x 19 x 5 cm
  • * Cutie cu 2 copartimente, unul pe fiecare parte
  • * 8 spatii de depozitare speciale pentru voblere pe fiecare parte
  • * Gauri speciale prin care se scurge apa si care permit uscarea voblerelor