• Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0742-094414 - Orange
  • 0766-837339 - Telekom
1. Introducere
Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Magazinul on-line isi desfasoara activitatea de vanzare conform legislatiei romanesti in vigoare. Voblere.ro s.r.l. isi rezerva dreptul de a modifica structura si/sau informatiile de pe site-ul www.voblere.ro fara o notificare prealabila.

 

2. Securitatea si Confidentialitatea datelor personale
Datele personale ale clientilor nostri vor fi folosite de catre Voblere.ro s.r.l. numai in scopul declarat al acestui site (www.voblere.ro).
Voblere.ro s.r.l. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Voblere.ro s.r.l. se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de e-mail unor tertzi. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

3. Parteneri
Produsele sunt importate direct sau achizitionate de la importatorii autorizati ai marcilor respective. Voblerele sunt livrate in ambalajele originale. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa si reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania cu care Voblere.ro s.r.l. are contract de revanzare (re-seller).

 

4. Stocuri
Toate produsele vandute de Voblere.ro sunt din stocul propriu!
Stocul afisat pe site este actualizat in timp real! 

 

5. Cum cumpar produsele?
Pentru a pune produsul in cosul de cumparaturi, dati un click pe butonul "Adaugati in cos". 
In cazul in care doriti sa achizitionati mai multe bucati ale aceluiasi produs aveti posibilitatea sa mariti numarul acestora.
Toate produsele cumparate apar in Cosul de cumparaturi (click pe "Cosul meu" din meniul de sus).
Pentru validarea comenzii, trebuie sa fie introduse datele de autentificare, respectiv datele pentru facturare si un nr. de telefon unde puteti fi contactat pentru confirmarea comenzii.
In cazul in care sunteti pentru prima data in magazin, este recomandat, dar nu obligatoriu, sa va inregistrati ca si client, selectand optiunea "Inregistrati-va!"
Acest lucru va simplifica executarea unei comenzi ulterioare, datele initiale fiind inregistrate in baza de date, iar la urmatoarea intrare in magazin vor fi necesare numai datele de autentificare, selectand ‘Autentificare‘
La introducerea datelor dvs., campurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.
Pentru confirmarea expedierii comenzii, veti fi contactat telefonic de un operator voblere.ro in vederea stabilirii ultimelor detalii cu privire la modul de livrare si plata.
 
6. Taxe
Pretul final platit de client este format din pretul produselor si cheltuielile de expeditie, daca este cazul. Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
PRETUL AFISAT AL PRODUSELOR ESTE PRETUL FINAL SUPORTAT DE CUMPARATOR!
 
7. Cum platesc?
Plata produselor achizitionate de la magazinul nostru se poate face:
 
  • In numerar in sistem ramburs prin Posta Romana sau Fan Courier, in functie de modalitatea de expeditie aleasa
sau
 
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)
 Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line, avand acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

 

8. Livrarea produselor
Expedierea se poate face prin:
- Posta Romana - durata este de 1-4 zile lucratoare de la expediere
- Curier rapid (Fan Courier) - durata este de 1-2 zile de la expediere
- Pentru clientii din Timisoara livrarea este gratuita
La livrare, produsele vor fi insotite de factura. In cazul expedierii comenzii prin curier rapid sau Posta Romana, chitanta va fi emisa de acestia.
Va rugam sa urmariti ca la ridicarea coletelor, ambalajul sa fie intact. Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru coletele care au fost preluate cu ambalajul deteriorate.
 
SPOR LA CUMPARATURI si FIRE INTINSE!!!