Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
  • Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0747-372848 (074-PESCUIT) - Orange
  • 0733-862537 (0733-VOBLER) - Vodafone
  • 0766-837339 - Telekom
  • For orders from European countries, except Romania, please visit bestlures.com
  • BestLures
BestLures
1. Introducere

Site-ul www.voblere.ro este detinut si administrat de societatea comerciala Voblere.ro srl. Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Magazinul on-line isi desfasoara activitatea de vanzare conform legislatiei romanesti in vigoare. Voblere.ro srl isi rezerva dreptul de a modifica structura si/sau informatiile de pe site-ul www.voblere.ro, fara o notificare prealabila.

 

2. Securitatea si Confidentialitatea datelor personale

Datele personale ale clientilor nostri vor fi folosite de catre Voblere.ro srl numai in scopul declarat al acestui site www.voblere.ro.

Magazinul nostru deține certificatul SSL, protejand informațiile personale ale clienților noștrii.

Login-ul, parola, adresa sau numărul de cont bancar sunt asigurate cu protecție strictă și nu pot fi accesate de către alte entități.

Voblere.ro srl se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Voblere.ro srl se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de e-mail unor tertzi. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail.

Scopurile colectarii datelor cu caracter personal sunt: gestiunea economico-financiara, marketing, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor privind situatia contului lor de pe www.voblere.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor.

Atunci cand un viitor client isi creeaza un cont pe www.voblere.ro, va primi comunicari comerciale din partea Voblere.ro, inclusiv de tip newsletter. Clientul poate renunta oricand la primirea de newslettere printr-un singur click pe Dezabonare/Unsubscribe sau prin trimiterea unui mail la office@voblere.ro.

Completarea de catre clienti a formularelor pe site, echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www.voblere.ro si cu utilizarea/prelucrarea lor de catre Voblere.ro, afiliatii si colaboratorii acestora, la desfasurarea activitatilor enumerate mai sus.

Voblere.ro srl nu solicita clientilor sai prin nici un mijloc de comunicare informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale, etc.

 

4. Parteneri

Produsele sunt importate direct sau achizitionate de la importatorii autorizati ai marcilor respective. Voblerele sunt noi si livrate in ambalajele originale. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa si reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania cu care Voblere.ro srl are contract de revanzare (re-seller).

 

5. Stocuri

Toate produsele vandute de Voblere.ro sunt din stocul propriu!

Stocul afisat pe site este actualizat in timp real!

 

6. Cum cumpar produsele?

Pentru a pune produsul in cosul de cumparaturi, dati un click pe butonul "Adaugati in cos". 

In cazul in care doriti sa achizitionati mai multe bucati ale aceluiasi produs aveti posibilitatea sa mariti numarul acestora.

Toate produsele cumparate apar in Cosul de cumparaturi (click pe "Cosul meu" din meniul de sus).

Pentru validarea comenzii, trebuie sa fie introduse datele de autentificare, respectiv datele pentru facturare si un nr. de telefon unde puteti fi contactat pentru confirmarea comenzii.

In cazul in care sunteti pentru prima data in magazin, este recomandat, dar nu obligatoriu, sa va inregistrati ca si client, selectand optiunea "Inregistrati-va!"

Acest lucru va simplifica executarea unei comenzi ulterioare, datele initiale fiind inregistrate in baza de date, iar la urmatoarea intrare in magazin vor fi necesare numai datele de autentificare, selectand „Autentificare”.

La introducerea datelor dvs., campurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat.

Pentru confirmarea expedierii comenzii, veti fi contactat telefonic de un operator Voblere.ro in vederea stabilirii ultimelor detalii cu privire la modul de livrare si plata.

Confirmarea comenzii d-voastra se face si prin trimiterea automata a unui e-mail catre adresa asociata contului de client, dupa procesarea comenzii. Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitarii de comanda din partea dvs. Dupa pregatirea si expedierea comenzii se va trimite si un e-mail care va anunța ca produsele au fost expediate.

 

7. Taxe

Pretul final platit de client este format din pretul produselor si cheltuielile de expeditie, daca este cazul. Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Marfa va fi insotita de factura. Factura va contine TVA, preturile de pe site sunt cu TVA inclus.

Nu exista o valoare minima pentru comenzi!

PRETUL AFISAT AL PRODUSELOR ESTE PRETUL FINAL SUPORTAT DE CUMPARATOR!

 

8. Cum platesc?

Plata produselor achizitionate de la magazinul nostru se poate face:

- in numerar, in sistem ramburs, prin Posta Romana sau Fan Courier, in functie de modalitatea de expeditie aleasa

sau

online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu  informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line, avand acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand, ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este  transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

9. Livrarea produselor

Datorita stocului actualizat in timp real, comenzile primite in general pana la ora 14:00 (sau chiar mai tarziu, daca suntem solicitati) sunt expediate in aceeasi zi (luni - vineri). Pentru a incerca livrarea sambata, va rugam solicitati acest lucru in comanda.

Expedierea se poate face prin:

- Posta Romana - durata este de 1-4 zile lucratoare de la expediere

- Curier rapid (Fan Courier) - durata este de 1-2 zile de la expediere

- Pentru clientii din Timisoara livrarea este gratuita, coletele se pot ridica de la sediul Voblere.ro, dupa confirmarea telefonica.

La livrare, produsele vor fi insotite de factura. In cazul expedierii comenzii prin Fan Courier sau Posta Romana, chitanta va fi emisa de acestia.

Va rugam sa urmariti ca la ridicarea coletelor, ambalajul sa fie intact. Firma noastra nu isi asuma raspunderea pentru coletele care au fost preluate cu ambalajul deteriorate.

 

10. Politica de retur

Voblere.ro ofera posibilitatea returnarii produselor pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului.

Acestea se pot returna doar in aceeasi stare in care au fost receptionate, de preferat in ambalajul original, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Contravaloarea produselor se va returna in cel mult 30 de zile calendaristice de la data primirii produselor. Sumele returnate catre client vor reprezenta strict contravaloarea produselor comandate, fara taxele de transport si ramburs si se vor efectua intr-un cont bancar specificat de catre client.

 

SPOR LA CUMPARATURI si FIRE INTINSE!!!