Attention! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

BKK Titan Worm Hook

6970595282324
26.00 RON
In stock
+

Cantitatea minimă pentru "BKK Titan Worm Hook" este 1.

Titan Worm Hook

Carligele BKK Titan, sunt proiectate pentru utilizarea de momeli mari din silicon, moi, cum ar fi swimbaits si alte imitatii moi de creaturi irezistibile rapitorilor.

La baza calitatii si versalitatii acestui carlig stau cativa ani de teste in conditii diverse, la mai multe specii de rapitori.

Carligul este echipat cu un arc de blocare si mentinere in directie buna a momelii, permitand in acelasi timp schimbarea rapida a mai multor culori sau modele de momeala.

Un dop de siliciu atasat, reglabil, mentine momeala in pozitie buna in momentul lansari, permitand alunecarea in jos pe carlig in momentul atacului agresiv al rapitorului, mai mult momeala aluneca atat de usor pe tija carligului in faza de atac, incat carligul inteapa instantaneu si prinde o suprafata mare de falca fara un efort exagerat, iar rateurile sunt reduse aproape de zero.

Procesul de imbracare a carligului cu BKK SUPER SLIDE, imbunatateste alunecarea si glisarea carligului in gura rapitorului, astfel incat frecarea si franarea intepaturii este redusa la minim.

Titanul este cel mai bun carlig, pentru acei profesionisti care nu doresc sa faca compromisuri in cea ce priveste calitate si siguranta unui pescuit de calitate in agataturi, iarba, obstacole submerse, cu momeli moi.

 

Varianta:
BKK Titan Worm Hook (5buc/pachet) Nr.3/0