Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
  • Asistenta si Comenzi telefonice
  • 0747-372848 (074-PESCUIT) - Orange
  • 0733-862537 (0733-VOBLER) - Vodafone
  • 0766-837339 - Telekom
  • For orders from European countries, except Romania, please visit bestlures.com
  • BestLures
BestLures

Awaruna 4.5" 11.5cm (5buc/plic)

32.00 RON
Lungime:
11.5 cmAwaruna 4.5" 11.5cm (5buc/plic)

Design-ul ingenios al corpului si coada supradimensionata de tip "paddle tail" (paleta) genereaza in timpul recuperarii, miscari incredibile. Striatiile laterale fac din Awaruna prada perfecta pentru orice rapitor.

Activ si atractiv -  cele doua caracteristici principale combinate cu proprietatile unice ale celor trei componente fac nalucile Awaruna mai expresive decat o poate face o prada reala!

MATERIALE COMPONENTE:

*Gumexim - combinatie speciala de plastice, capabile sa pastreze pentru un timp indelungat proprietatile initiale - forma si flexibilitatea materialului nu vor fi afectate de actiunea razelor UV si a mediilor acvatice agresive. Gumexim contine totodata materiale care nu sunt nocive pentru mediul inconjurator.

*Rincoal - amestec special de pigmenti si coloranti ce ofera nalucilor stralucire si un aspect incredibil de natural. Rincoal transforma fiecare naluca intr-o prada vie!

*SFT - formula speciala impregnata in structura materialului este un amestec special de atractanti, arome si stimulatori de apetit. SFT nu influenteaza agresivitatea rapitorilor ci transforma nalucile atacate intr-o "hrana" reala, suficient timp pentru a asigura o intepare perfecta.